5m.org.pl :: Zobacz temat - Edukacja domowa
Forum 5m.org.pl Strona Główna 5m.org.pl
KChB w Mińsku Mazowieckim

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Edukacja domowa
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum 5m.org.pl Strona Główna -> Wychowywanie Dzieci
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pchełka
Site Admin

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 21:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lee Sop przykro mi, ze masz takie podejscie do dzieci. Nie wiem do konca czemu tak jest ale jestem pewny, ze nawet ty zdajesz sobie sprawe ze twoje nastawienie do nich nie jest dobre. Badz co badz to sa ludzie a my mamy wszystkich milowac. Nie chce cie oskrazac ale moze trzeba by bylo o to sie modlic? Wiesz ja rozumiem, ze ktos moze nie chciec miec dzieci bo chce sluzyc Bogu, albo nie ma warunkow albo z innych rozsadnych pobudek. Jednak sadze, ze niezlaznie czy sie ma czy nie dzieci to jednak nie nalezy ich traktowac jako rownowaznik tortur. Badz co badz zdecydowales sie na zone i nie mozesz chyba stawiac sprawe na ostrzu noza i twierdzic, ze dziecko byloby kara Boza bo to naprawde jest troche przerazajace. Rozumiem jakbys sie bal, albo mial inne powody ale jednak z tego co rozumiem to ty po prostu ich nie lubisz. Zreszta nie czoj sie atakowany, rzycze ci by twoje zycie z zona bylo dla ciebie jak najlepsze ale jednak mam nadzieje, ze kiedysz otworzysz swoje serce na te male stworki (ktorym tez zreszta byles), nawet jesli nigdy nie bedziesz mial swoich.

Ps. Sop pamietaj, ze jesli tobie jest tak ciezko kochac dzieci to tym bardziej szanuj i kochaj tych ktorzy sie nimi zajmoja, opiiekuja i miluja bo moze im tez nie jest zawsze latwo. Szanuj i kochaj matki z ich wysilek i starania, zachecaj je, bo bez nich nikogo z nas by tu nie bylo!
teściowa pastora

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 21:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Byłem w radio Smile
http://serwisy.gazeta.pl/tokfm/0,85581.html
Temat - edukacja domowa...
Kefas
regularnie kamieniowany/a

PostWysłany: Sob Maj 24, 2008 12:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dawid to najlepiej skomentował Very Happy Very Happy Very Happy
Ja też kiedyś byłem ....
Co do tematu to nie zamierzam z nikim się kłócić Koniu
bo nie ma o co. Biblia mnie nie zmusza żebym miał dzieci
albo brał to błogosławieństwo. Nie wszyscy ludzie są tak samo błogosławieni ani nie muszą mieć tych samych błogosławieństw.
Tortury w pewnym sensie też są Błogosławieństwem.
A co do dzieci to musisz najpierw mieć chyba jakieś doświadczenie w ich
wychowaniu żeby o nich mówić. Ja mam paro letnie , wychowywałem sam siostrę , opiekowałem się chorą umysłowo osobą przez 2 lata , i przez 2
lata pracowałem z niepełnosprawnymi dziećmi , za tą pracę mam Dyplom. Więc sorry , ale nie masz mi nic do powiedzenia , poprostu
brak ci doświadczenia. Ty jeszcze nie stworzyłeś karty postaci
ja już mam 10 level Very Happy Very Happy Very Happy
PS: Pcheła , rozumiem , Dzięki za zrozumienie !!! Very Happy Very Happy Very Happy

TAŃCZĄCY Z WILKAMI
I CHOĆ DUSZA MA JAK SZKARŁAT JEST , ON SWOJĄ KRWIĄ ZMIENI JĄ W ŚNIEG , I CHLEB MI DA BYM WIECZNIE ŻYŁ , TEN KTÓRY " JEST " IS QUI EST !!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
przemyslaw
świeżo ochrzczony/a

PostWysłany: Sob Maj 24, 2008 17:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja tez mam dyplom!!Very Happy
aldlin
pastor kawaler

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 08:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ej no pierwszy poziom to mam...i chyba rzuciłem niezłe cechy..
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Dawidm
teściowa pastora

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 21:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sopek - a ja który mam level? Laughing
Mapeta
pastor

PostWysłany: Czw Cze 26, 2008 18:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kefas napisał:
A co do dzieci to musisz najpierw mieć chyba jakieś doświadczenie w ich
wychowaniu żeby o nich mówić. Ja mam paro letnie , wychowywałem sam siostrę , opiekowałem się chorą umysłowo osobą przez 2 lata , i przez 2
lata pracowałem z niepełnosprawnymi dziećmi , za tą pracę mam Dyplom. Więc sorry , ale nie masz mi nic do powiedzenia , poprostu
brak ci doświadczenia. Ty jeszcze nie stworzyłeś karty postaci
ja już mam 10 level Very Happy Very Happy Very Happy

Hmmm...
Tu pozwolę sobie skomentować bo nie rozumiem paru rzeczy.
Po pierwsze to z tego co orientuje się to jeszcze siostra miała tatę?
Po drugie nie rozumiem co ma się opieka umysłowo chorą osobą to wychowania dzieci Shocked
Po trzecie nie chcę być chamski czy zbyt dosadny ale nie słyszałem aby odrabianie służby wojskowej było opieka nad niepełnosprawnymi dziećmi (tym się chyba zajmują osoby z odpowiednim wykształceniem), nie rozumiem też co ma oznaczać ten Dyplom i czemu zostało to napisane z dużej litery, na koniec dodam, że mimo wszystko Piotrek to opieka nad niepełnosprawnymi dziećmi ma się nijak do wychowania tych pełnosprawnych.
Po czwarte i ostatnie to uważam, że wycieczki z levelami i tworzeniem karty są nie na miejscu i z tego co napisałem powyżej to te lvl to chyba były zdobyte w D&D, a my tu gramy w Warhammera (że pozwolę sobie także użyć RPGowej metafory).
Pozdrawiam
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum 5m.org.pl Strona Główna -> Wychowywanie Dzieci Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: