| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Archon zborownik/czk z jedynym kluczem do kibla

|
Wysłany: Pią Cze 15, 2007 13:27 Temat postu: |
|
|
Ja nie mam  _________________ With everything you need and more Let everything living love the Lord.
With Jah, something, something Without Jah, oh, he is nothing, nothing - P.O.D. - Without Jah, Nothin' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natalia świeżo ochrzczony/a

|
Wysłany: Pią Cze 15, 2007 15:50 Temat postu: |
|
|
| Dawidm napisał: | Widze, że kazdy ma mnostwo madrych rad  |
no właśnie. dziękujemy wam kochani za rady, ale my naprawdę wiemy co robimy, damy sobie radę
jak się zaręczymy dowiecie się pierwsi, ale proszę was, porzućmy tymczasem ten temat, dobrze?
dziękuję i kocham was bardzo  _________________ <>< |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kami =) świeżo ochrzczony/a

|
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 13:33 Temat postu: |
|
|
to przecież nic dziwnego że to napisaliśmy. jak ja byłam z Piotrem to wiele rad słyszałam a niektóre może faktycznie były niepotrzebne ale większość była ok. nie widzę w tym nic dziwnego. każda para przez to przechodzi - to normalne. jeśli nie znajomi to rodzice, nie rodzice to koleżanka...
a to tylko oznacza że ludzie interesują się drugą osobą w tym pozytywnym znaczeniu - nie po to żeby potem obgadywać czy coś.
jeśli uraziłam to sorki.
nowakowa _________________
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
[/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natalia świeżo ochrzczony/a

|
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 14:54 Temat postu: |
|
|
Kama,spokojne nikogo nie uraziłaś
po prostu ostatnio jestesmy troche bombardowani pytaniami "kiedy" i trochę, przynajmniej ja już jestem tym zmęczona. ale bardzo dziękuję za rady, naprawdę to doceniam. i podziwiam to że ty i Piotr tak wspaniale sobie radzicie
pozdrawiam _________________ <>< |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aldlin pastor kawaler

|
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 16:18 Temat postu: |
|
|
keee? ale o co BA!!!no dobra dobra....przecież to nie jest takie arcyważne...w chrześcijaństwie nie ma żadnego zaskoczenia...w tej kwestii ,a wiekszość rzeczy ma sie już w narzeczeństwie ...wiec:Dluzz:D _________________ -ZACHOWAJ NAUKE PAWŁOWĄ-
Wiemy, że nauczał wielu rzeczy:D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Archon zborownik/czk z jedynym kluczem do kibla

|
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 16:24 Temat postu: |
|
|
| aldlin napisał: | | (...) ,a wiekszość rzeczy ma sie już w narzeczeństwie ...wiec:Dluzz:D |
Mówisz to ma sie rozumieć, jako osoba z duzym dowsiadczeniem w sprawie roznic miedzy stanem narzeczenstwa ,a malzenstwa ?  _________________ With everything you need and more Let everything living love the Lord.
With Jah, something, something Without Jah, oh, he is nothing, nothing - P.O.D. - Without Jah, Nothin' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aldlin pastor kawaler

|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 19:26 Temat postu: |
|
|
powtarzam słowa pewnego mądrego brata:D _________________ -ZACHOWAJ NAUKE PAWŁOWĄ-
Wiemy, że nauczał wielu rzeczy:D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pchełka Site Admin

|
Wysłany: Sro Cze 20, 2007 18:20 Temat postu: |
|
|
A ja nie bardzo chce wiedziec o co chyba chodzi bo moim zdaniem stan nazeczenstwa od stanu malzenstwa rozni sie BARDZO i prosze wszystkich tych ktorzy nie maja o tym pojecia mnie za moja opinie nie zjezdzac dopuki sami nie doswiadcza bo naprawde bardzo wiele sie zmienia (napisalem to na wszelki wypadek bo juz oczami wyobrazni widzialem te madre wypowiedzi jak to zwiazek dwojga ludzi przed malzenstwam jest tak perfect ze juz wiele sie nie zmini ... sorry za sarkazm tylko sam taki bylem)! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kefas regularnie kamieniowany/a

|
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 13:58 Temat postu: |
|
|
Uciekaj Konusie , uciekaj Natalio , to w końcu wasz związek i wasza sprawa , a inni ... NIECH ODPŁYNĄ !!!!  _________________
TAŃCZĄCY Z WILKAMI
I CHOĆ DUSZA MA JAK SZKARŁAT JEST , ON SWOJĄ KRWIĄ ZMIENI JĄ W ŚNIEG , I CHLEB MI DA BYM WIECZNIE ŻYŁ , TEN KTÓRY " JEST " IS QUI EST !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|