|
5m.org.pl KChB w Mińsku Mazowieckim
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kami =) świeżo ochrzczony/a

|
Wysłany: Czw Maj 17, 2007 09:30 Temat postu: |
|
|
hej natka
bardzo się cieszymy z nowakiem że twoja mamusia się nawróciła. ja mam nadzieję, że moja wróci
pamiętajmy o ZOSI (mojej mamie) żeby i ona mogła być w niebie. żeby zrezygnowała ze świata dla Boga. _________________
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
[/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kefas regularnie kamieniowany/a

|
Wysłany: Sob Maj 26, 2007 14:27 Temat postu: |
|
|
Gratulacje dziewczyno mojego ukochanego brata
Wiem cos o tym , kiedy nawraca ci się rodzina i ile wysilku potrzeba wlożyć w te relacje , oraz ile czasu czasami musi minąć i ile modlitw aby cos w nas drgnęło. Cieszę sie bardzo , i wiem że jeśli wierzysz w kogoś całym sercem , masz pewność że u Boga to tylko kwestia czasu. Do zobaczenia na chrzcie  _________________
TAŃCZĄCY Z WILKAMI
I CHOĆ DUSZA MA JAK SZKARŁAT JEST , ON SWOJĄ KRWIĄ ZMIENI JĄ W ŚNIEG , I CHLEB MI DA BYM WIECZNIE ŻYŁ , TEN KTÓRY " JEST " IS QUI EST !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kefas regularnie kamieniowany/a

|
Wysłany: Sob Maj 26, 2007 14:29 Temat postu: |
|
|
Teraz widzisz Haniu , że ciekawy temat , to nie pusta mądrość , tylko praktyczne rzeczy Musimy uważać , biblia mówi , że kto mniema że coś wie , nie wie nic , albo nie wie tak jak powinien to wiedzieć  _________________
TAŃCZĄCY Z WILKAMI
I CHOĆ DUSZA MA JAK SZKARŁAT JEST , ON SWOJĄ KRWIĄ ZMIENI JĄ W ŚNIEG , I CHLEB MI DA BYM WIECZNIE ŻYŁ , TEN KTÓRY " JEST " IS QUI EST !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aldlin pastor kawaler

|
Wysłany: Sob Maj 26, 2007 16:11 Temat postu: |
|
|
aha..znaczy sie? _________________ -ZACHOWAJ NAUKE PAWŁOWĄ-
Wiemy, że nauczał wielu rzeczy:D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dawidm teściowa pastora

|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 10:12 Temat postu: |
|
|
| Kefas napisał: | Teraz widzisz Haniu , że ciekawy temat , to nie pusta mądrość , tylko praktyczne rzeczy Musimy uważać , biblia mówi , że kto mniema że coś wie , nie wie nic , albo nie wie tak jak powinien to wiedzieć  |
Sopek, te teksty to trzeba zebrac i zalozyc - "Mysli Sopka" . A ten tekst to mam wrazenie ze taka parafraza i kompilacja co najmniej dwoch wesetów - ale efekt calkiem ladny  _________________ "(...) lecz my nie jesteśmy z tych, którzy się cofają i giną, lecz z tych, którzy wierzą i zachowują duszę." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dudi pastor kawaler

|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 11:59 Temat postu: |
|
|
temat zablokowałem bo zrobił się offtop poza tym sprawa już jest przedawniona. pzdr! _________________ "quod non est biblicum non est theologicum" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|