5m.org.pl :: Zobacz temat - Problem...
Forum 5m.org.pl Strona Główna 5m.org.pl
KChB w Mińsku Mazowieckim

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Problem...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum 5m.org.pl Strona Główna -> Sztuka Chodzenia :)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kami =)
świeżo ochrzczony/a

PostWysłany: Czw Maj 17, 2007 09:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej natka Exclamation
bardzo się cieszymy z nowakiem że twoja mamusia się nawróciła. ja mam nadzieję, że moja wróci Sad
pamiętajmy o ZOSI (mojej mamie) żeby i ona mogła być w niebie. żeby zrezygnowała ze świata dla Boga.

[/url]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kefas
regularnie kamieniowany/a

PostWysłany: Sob Maj 26, 2007 14:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratulacje dziewczyno mojego ukochanego brata Exclamation Exclamation Exclamation
Wiem cos o tym , kiedy nawraca ci się rodzina i ile wysilku potrzeba wlożyć w te relacje , oraz ile czasu czasami musi minąć i ile modlitw aby cos w nas drgnęło. Cieszę sie bardzo , i wiem że jeśli wierzysz w kogoś całym sercem , masz pewność że u Boga to tylko kwestia czasu. Do zobaczenia na chrzcie Very Happy Very Happy Very Happy

TAŃCZĄCY Z WILKAMI
I CHOĆ DUSZA MA JAK SZKARŁAT JEST , ON SWOJĄ KRWIĄ ZMIENI JĄ W ŚNIEG , I CHLEB MI DA BYM WIECZNIE ŻYŁ , TEN KTÓRY " JEST " IS QUI EST !!!
Powrót do góry
Kefas
regularnie kamieniowany/a

PostWysłany: Sob Maj 26, 2007 14:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teraz widzisz Haniu , że ciekawy temat , to nie pusta mądrość , tylko praktyczne rzeczy Very Happy Very Happy Very Happy Musimy uważać , biblia mówi , że kto mniema że coś wie , nie wie nic , albo nie wie tak jak powinien to wiedzieć Very Happy Very Happy Very Happy

TAŃCZĄCY Z WILKAMI
I CHOĆ DUSZA MA JAK SZKARŁAT JEST , ON SWOJĄ KRWIĄ ZMIENI JĄ W ŚNIEG , I CHLEB MI DA BYM WIECZNIE ŻYŁ , TEN KTÓRY " JEST " IS QUI EST !!!
Powrót do góry
aldlin
pastor kawaler

PostWysłany: Sob Maj 26, 2007 16:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aha..znaczy sie?
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Dawidm
teściowa pastora

PostWysłany: Pon Maj 28, 2007 10:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kefas napisał:
Teraz widzisz Haniu , że ciekawy temat , to nie pusta mądrość , tylko praktyczne rzeczy Very Happy Very Happy Very Happy Musimy uważać , biblia mówi , że kto mniema że coś wie , nie wie nic , albo nie wie tak jak powinien to wiedzieć Very Happy Very Happy Very Happy

Sopek, te teksty to trzeba zebrac i zalozyc - "Mysli Sopka" Smile. A ten tekst to mam wrazenie ze taka parafraza i kompilacja co najmniej dwoch wesetów - ale efekt calkiem ladny Wink
dudi
pastor kawaler

PostWysłany: Pon Maj 28, 2007 11:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

temat zablokowałem bo zrobił się offtop poza tym sprawa już jest przedawniona. pzdr!
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum 5m.org.pl Strona Główna -> Sztuka Chodzenia :) Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6

Skocz do: