| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MICHAEL żona pastora

|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 15:20 Temat postu: |
|
|
bo to leń śmierdzący, ale ja i tak go kocham i jest moim ukochanym zborownikiem ( i zawsze będzie)  _________________ "Królestwa Bożego Szukajce wpierw i JEGO Sprawiedliwości.." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mapeta pastor

|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 18:08 Temat postu: |
|
|
a ja? _________________ "Spójrz, daję ci dzisiaj władzę nad narodami i nad królestwami, byś wyrywał i obalał, byś niszczył i burzył, byś budował i sądził" - Jer. 1;10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MICHAEL żona pastora

|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 09:51 Temat postu: |
|
|
ty jesteś moim ulubionym zborownikiem ze spichlerza:) _________________ "Królestwa Bożego Szukajce wpierw i JEGO Sprawiedliwości.." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kefas regularnie kamieniowany/a

|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 10:27 Temat postu: |
|
|
Plotkarky , wolne ma , święta przyszły , a może własny biznes otwiera bo ma już dosyć niewidzialnych demonów , które są wszędzie ....  _________________
TAŃCZĄCY Z WILKAMI
I CHOĆ DUSZA MA JAK SZKARŁAT JEST , ON SWOJĄ KRWIĄ ZMIENI JĄ W ŚNIEG , I CHLEB MI DA BYM WIECZNIE ŻYŁ , TEN KTÓRY " JEST " IS QUI EST !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mapeta pastor

|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 11:02 Temat postu: |
|
|
Nie. Po prostu do pracy nie przychodzi. _________________ "Spójrz, daję ci dzisiaj władzę nad narodami i nad królestwami, byś wyrywał i obalał, byś niszczył i burzył, byś budował i sądził" - Jer. 1;10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 11:13 Temat postu: |
|
|
Też bym nie przychodził na jego miejscu , stać go na coś więcej i coś " Normalnego "  _________________
TAŃCZĄCY Z WILKAMI
I CHOĆ DUSZA MA JAK SZKARŁAT JEST , ON SWOJĄ KRWIĄ ZMIENI JĄ W ŚNIEG , I CHLEB MI DA BYM WIECZNIE ŻYŁ , TEN KTÓRY " JEST " IS QUI EST !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mapeta pastor

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 14:18 Temat postu: |
|
|
Co masz na myśli Sopel? _________________ "Spójrz, daję ci dzisiaj władzę nad narodami i nad królestwami, byś wyrywał i obalał, byś niszczył i burzył, byś budował i sądził" - Jer. 1;10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dawidm teściowa pastora

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 14:31 Temat postu: |
|
|
Ja mysle Mapet ze Sopek to w swoisty bardzo sposob Cie lubi  _________________ "(...) lecz my nie jesteśmy z tych, którzy się cofają i giną, lecz z tych, którzy wierzą i zachowują duszę." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dudi pastor kawaler

|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 08:58 Temat postu: |
|
|
Kocha i okazuje szacunek
i nie wdaje się w zbędne kłótnie i swary jak w Tym 2:24
peace! _________________ "quod non est biblicum non est theologicum" |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 10:40 Temat postu: |
|
|
W swoisty sposób jestem za ostry do ludzi i do siebie samego , życie mnie tak ukrztałtowało , zwłaszcza praca i samodzielność. Wiem że mam złe podejście i brak mi miłosierdzia , ale niektóre rzeczy tak bardzo wyrażnie widzę , że nie mogę przejść obok nich obojętnie. To mój nieukrztałtowany charakter.
PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ... ale tego żelaza nie wykują ludzie ani ja sam co gorsza ... _________________
TAŃCZĄCY Z WILKAMI
|
| Powrót do góry |
|
 |
dudi pastor kawaler

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 13:57 Temat postu: |
|
|
Pamiętajcie w tę niedziele też jest ewangelizacja!! _________________ "quod non est biblicum non est theologicum" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|